Listed Barn Conversion

Williton, Somerset

Next to an elegant 17th century country house, an old barn had been used mainly as a store for many years until its condition had deteriorated to the point that the corrugated iron roof was leaking and near to collapse.

O2i Design set about the careful design of the renovation to ensure that bright and open spaces were created, with a modern comfortable feel. Nestling between the Quantock Hills and the Exmoor National Park with fantastic views of open countryside, the barn is being converted to light and spacious living accomodation. It now forms an entirely new dwelling within a courtyard arrangement of out-buildings.

This is our second project for this client who says of O2i Design:

Just a brief note of extreme gratitude and thanks for all the work regarding both our barn projects moving the projects forward to where and how we wanted them is truly commendable.

Mr R. James, Williton.